JR-Oils Oy kuopio hydrauliikka

Yritys

JR-Oils Oy on Kuopiossa toimiva hydrauliikka- ja paineilma alan palveluyritys. Yritykselläon vuosikymmenten kokemus toimialasta.

Hydrauliikan ja paineilman laajasta sovellusvalikoimasta johtuen asiakasyrityksemme tulevat monilta eri liiketoiminnan aloilta. Konepajateollisuus, mekaaninen metsäteollisuus, kemianteollisuus, liikkuva kalusto, maatalouden, sekä merenkulun yritykset luottavat palveluihimme ja asiantuntemukseemme.

Hydrauliikan ja paineilman sovelluksia käytetään yleisesti joten laitteiden ja järjestelmien kirjo on laaja.

Hydrauliset ja paineilmaa hyväksikäyttävät laitteet ovat investointeja tehokkuuteen joten kunnossapitoon on syytä suhtautua vakavasti, jotta niistä voidaan saada täysi hyöty käytössä.

Keskeytykset tuotannossa ja suunnittelemattomat seisokit tuottavat tarpeettomia kustannuksia, jotka ovat pitkälti vältettävissä säännöllisellä huoltamisella ja seurannalla. Laitteiden asennus, korjaus, ja kunnossapito vaatii kokemusta, ammattitaitoa ja asiantuntemusta. JR-Oils Oy on toiminut teollisuuden, pk-yritysten, sekä yksityisasiakkaiden parissa ja siten kerännyt pitkän, yli 20 vuoden kokemuksen. Yritys omaa kattavan tietotaidon hydrauliikkajärjestelmien, hydrauliikkalaitteiden, paineilmajärjestelmien, ja paineilmalaitteiden kunnossapidosta, korjauksista, asennuksista sekä suunnittelusta.


Toimitilat

Toimitilamme sijaitsee Kuopiossa Likolahden teollisuusalueella, josta palvelemme huolto-, kunnossapito- ja kokoonpanoasiakkaitamme. Tiloissamme on myös tarvikevarasto ja varaosamyynti.

 

JR-Oils Oy on Promaint-kunnossapitoyhdistyksen jäsenyritys.

Kehitämme toimintaamme ja osaamistamme jotta voimme taata asiakkaillemme
hyvän palvelutason asianmukaisin menetelmin myös tulevaisuudessa.