JR-Oils Oy kuopio hydrauliikka

Tuotteet ja palvelut

Tarjoamme hydrauliikan ja paineilman kunnossapito-, huolto-, valmistus-, kokoonpano- ja suunnittelupalveluita. Meiltä saa uudet komponentit, varaosat ja huoltosarjat.

 


Kunnossapito ja huolto sekä korjaaminen

Hydrauli- ja paineilmalaitteet ja -komponentit on syytä huoltaa säännöllisesti, jotta järjestelmään käytön myötä kertyvät epäpuhtaudet eivät aiheuta laiterikkoja tai vaaratilanteita. Vuotava ja epäsiisti järjestelmä on myös epäluotettava järjestelmä. Lisäksi vuotavasta järjestelmästä aiheutuu kustannuksia ja haittaa laitteen omistajalle ja ympäristölle. Suoritamme tarvittavat tarkastukset ja koeponnistukset huoltamillemme laitteille.

Mikäli laite tai järjestelmä vikaantuu huoltamisesta huolimatta, on vian kohde selvitettävä. Kattava kokemuksemme monenlaisista järjestelmistä teollisuudesta ja liikkuvista työkoneista on vahvuutemme vian aiheuttajia selvitettäessä ja korjatessa.

Ei ole niin pientä, tai niin suurta vikaa tai ongelmaa, ettei siitä kannata kysyä apua asiantuntijalta. Autamme mielellämme. Ottakaa yhteyttä, niin voimme katsoa miten voisimme auttaa.

 

Valmistus ja kokoonpano

Kauttamme saa hydrauliputket ja -letkut. Putket taipuvat laitteillamme ø6 mm putkista aina ø42 mm putkikokoon saakka.

Käytössämme on myös liikkuva letkuprässi, joten voimme tehdä letkukorjauksia ja valmistusta paikan päällä.

Mikäli teillä on tarpeita laitetoimituksille tai kokoonpanopalvelulle, ottakaa yhteyttä.

Käytössämme on myös hyvin varusteltu letkupaja.  Pidämme varastossamme letku- ja liitinvalikoiman, josta saamme tehtyä hydrauliletkut moneen tarpeeseen.

Hydrauliletku- ja hydrauliputkityön voimme tehdä avaimet käteen -palveluna; mitoittaa, valmistaa ja asentaa valmiit letkut paikoilleen sekä kierrättää vanhat letkut.


Suunnittelu

Suunnittelutoiminnassamme yhdistämme vuosikymmenten kokemuksen, alan tuoreimpaan tietoon ja moderneihin suunnittelutyökaluihin. Kokemuksemme teollisista järjestelmistä, sekä mobiletekniikasta takaavat osaamisen monenlaisiin projekteihin. Suunnittelemme toimintavarmoja ja helposti huollettavia järjestelmiä, jotka ovat turvallisia käyttää. Hydrauliikka- ja paineilmakaaviot kaaviot piirrämme 2D-CAD-ohjelmalla. Kokoonpano- ja osasuunnittelussa käytämme Solidworks 3D -suunnitteluohjelmaa.

Toimimme tarvittaessa suunnittelukumppanina koneen tai laitteen kehityksessä. Nykypäivän tiedonsiirto mahdollistaa kokoonpanon 3D mallin siirtämisen omaan ohjelmaamme, jolloin voimme suunnitella laitteen hydrauliletkutuksen- ja putkituksen. Näin voidaan jo suunnitteluvaiheessa ottaa kantaa letkujen ja putkien läpivientipaikkoihin, sekä tuentoihin ja törmäyksiin.


Komponentit, varaosat ja huoltosarjat

Myymme hydrauliikka- ja paineilmakomponentteja, sekä niiden varaosia. Kysy tarjous! Kompressorimyynnistä kerrotaan tarkemmin kompressorit -osiossa.

 


Henkilönostimet

Palvelutarjontaamme kuuluvat hydrauliikka- ja paineilmatoimintojen lisäksi henkilönostimien huollot, korjaukset ja määräaikaistarkastukset. Olemme muun muassa tehneet häiriökorjauksia ja nostokoriautojen järjestelmien ja komponenttien huoltoja sekä vianhakua.